Assortiment

Spookhoeve Ruinerwold - Mysterie van een duister gezin ontrafeld - Silvan Schoonhoven

In 'Spookhoeve Ruinerwold' ontrafelen Silvan Schoonhoven en Marcel Vink de raadselen rond de bezeten verlosser Gerrit Jan van D op basis van uniek materiaal en duizenden documenten. Spreker(s): Marcel Jonker
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De verbijstering en het ongeloof waren groot na de politie-inval in een boerderij tussen de Drentse hunebedden. Vijf doodsbange kinderen werden bevrijd uit een duister schuilhol in de spookhoeve, waarna de wereldpers zich stortte op het mysterie. Hoe was het mogelijk dat een Nederlandse profeet zijn kinderen negen jaar kon opsluiten in een zelfgetimmerde Hof van Eden?

In Spookhoeve Ruinerwold ontrafelen Silvan Schoonhoven en Marcel Vink de raadselen rond de bezeten verlosser Gerrit Jan van D. Op basis van uniek materiaal en duizenden documenten geven ze een onthullende blik op het leven van de bioboer annex psycholoog die een eigen religie stichtte, zijn kinderen en volgelingen mishandelde en vrouwen in zijn netten verstrikte. Alles omdat hij geloofde dat hij de Aartsvader was en de nieuwe Messias op aarde.

Uitgegeven door: Uitgeverij Nieuw Amsterdam
Imprint: Uitgeverij Nieuw Amsterdam
Spreker(s): Marcel Jonker

Uitgeverij Nieuw Amsterdam (54)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 3 uur 39 min

Grootte: 300 MB

ISBN: 9789046826942