Assortiment

Spannende avonturen, deel 4 - Arthur Conan Doyle

Drie spannende verhalen over meesterdetective Sherlock Holmes met korting: 'De Griekse tolk', 'Het raadsel van Reigate' en 'De zes Napoleons'. Spreker(s): Jan Ad Adolfsen
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Drie spannende verhalen rondom meesterdetective Sherlock Holmes met extra korting.

Let op: Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Inhoud
De Griekse tolk
Tot verrassing van Dr. Watson blijkt Sherlock Holmes een broer te hebben. De gaven van deze broer, Mycroft genaamd, overtreffen zelfs die van de beroemde detective. Toch is hij niet van plan zich te mengen in de kwestie van een Griekse tolk die werd ontvoerd. De man moest bemiddelen in een schimmige deal. Het is aan Sherlock om uit te vinden wat er speelt.

Het raadsel van Reigate
Dr. Watson haalt Sherlock Holmes over om een weekje uit te rusten op het platteland na het oplossen van een gewichtige internationale kwestie. Van rust komt er weinig terecht, want kort nadat de twee arriveren vindt er een moord plaats. De politie denkt dat een inbreker verantwoordelijk is, maar Holmes heeft een andere verdachte op het oog.

Het avontuur van de zes Napoleons
Sherlock Holmes buigt zich over een merkwaardige reeks gebeurtenissen waarbij bustes van Napoleon Bonaparte worden vernield. Inspecteur Lestrade denkt dat er een krankzinnige aan het werk is, maar Holmes legt zich daar niet bij neer. De zaak neemt een ernstige wending als er een moord wordt gepleegd tegelijk met het vernietigen van een buste. Holmes bespeelt op slinkse wijze een journalist in de hoop de dader te kunnen vangen.

In totaal verschenen er 56 verhalen over Sherlock Holmes van de hand van Arthur Conan Doyle. Bovenstaande verhalen verschenen in de bundels De memoires van Sherlock Holmes en De terugkeer van Sherlock Holmes.

Uitgegeven door: OORkracht 8
Imprint: OORkracht 8
Spreker(s): Jan Ad Adolfsen
Speelduur: 2 uur 21 min

Grootte: 194 MB

ISBN: 9789491159381