Assortiment

Soms voor altijd - Sea Breeze - Abbi Glines

Eva Brooks en Cage York wonen samen in Sea Breeze, Alabama. Op een dag krijgt Cage een volledige honkbalstudiebeurs aangeboden. Maar er zit een addertje onder het gras... De beurs is namelijk voorTennessee. Spreker(s): Tessa van Teeseling
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Eva Brooks en Cage York wonen samen in Sea Breeze, Alabama. Op een dag krijgt Cage een volledige honkbalstudiebeurs aangeboden. Maar er zit een addertje onder het gras... De beurs is namelijk voor Tennessee. Vlak voordat ze vertrekken uit Sea Breeze, hoort Eva dat haar vader doodziek is. Samen besluiten ze dat Eva bij haar vader op de boerderij blijft. Hun langeafstandsrelatie komt in gevaar als Cages’ huisgenoot hem erin luist door Eva misleidende berichtjes, foto’s en video’s te sturen. Met een gebroken hart zoekt Eva troost bij haar buurman. Zal het Cage lukken om haar vertrouwen terug te winnen?

Zoals altijd levert Abbi Glines een prachtig, verslavend boek met geweldige personages. De wervelwind van emoties, passie en drama zijn precies de reden waarom de lezers terug blijven komen voor de verhalen uit Sea Breeze.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Imprint: Rubinstein Audio
Spreker(s): Tessa van Teeseling
Speelduur: 6 uur 18 min

Grootte: 519 MB

ISBN: 9789463630009