Assortiment

Solliciteren? Zet je gunfactor in! - Gertien Beijering

Het ideale handboek voor solliciteren dat je aan het denken zet. Je leert alles over: -Hoe je ervoor zorgt dat mensen aan je denken wanneer ze een passende vacature hebben; -Hoe je opvalt tussen andere sollicitanten; -Hoe je vertrouwen opbouwt en commitme
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Laat jezelf zien, zet je Gunfactor in en krijg die nieuwe baan!

Wie tegenwoordig succesvol wil solliciteren, zal het moeten hebben van zijn netwerk. 85% van de vacatures wordt namelijk via via ingevuld door referral marketing, waarbij anderen jouw ambassadeur zijn. Als sollicitant moet je daarom werken aan je persoonlijke zichtbaarheid en vindbaarheid. Het hebben van een hoge gunfactor bij de juiste mensen zorgt ervoor dat ze aan je denken en je benaderen wanneer ze iets horen dat voor jou interessant kan zijn.

Een optimale online en offline presentatie van jezelf is van doorslaggevend belang om goed in beeld te komen bij recruiters, werkgevers en netwerkcontacten. Het wekt vertrouwen.

Gertien Beijering leert je hoe je invloed kunt uitoefenen op jouw gunfactor zodat je zelf in de lead bent en die felbegeerde baan krijgt.

Uitgegeven door: Audiobook Factory
Oorspronkelijke uitgever: Audiobook Factory
Spreker(s): Gertien Beijering

Speelduur: 4 uur 8 min

Grootte: 341 MB

ISBN: 9789463270823