Assortiment

Het grote Robin luisterboek - Sjoerd Kuyper

Wie kent hem niet? Robin, de dromerige kleuter over wie Sjoerd Kuyper zoveel mooie verhalen schreef. Dit luisterboek bevat drie bekroonde Robin boeken: 'Robin en Suze', 'Robin en God' en 'Robin is verliefd'. Leeftijd: 4+ Spreker(s): Sjoerd Kuyper
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Wie kent hem niet? Robin, de dromerige kleuter over wie Sjoerd Kuyper zoveel mooie verhalen schreef. Samen met zijn knuffelvarken Knor beleeft hij elke dag de allergrootste avonturen. Op school, in de sneeuw, aan het strand, thuis op de bank met zijn babyzusje Suze en als de stoere ridder Validon. Op dit lekker dikke luisterboek zijn drie bekroonde Robin boeken te beluisteren: Robin en Suze, Robin en God en Robin is verliefd. Respectievelijk goed voor een Zilveren, Gouden en Zilveren griffel.

Robin en Suze
In het met een Zilveren Grifel bekrooende Robin en Suze heeft Robins moeder een heel dikke buik. Robin raadt zelf wat dat betelent: er komt ee broertje of zusje aan!

Robin en God
Sjoerd Kuyper won met Robin en God eem Gouden Griffel. Robin ziet een ster waarvan hij zeker weet dat God er woont. Maar papa en mama geloven niet in God. Opa wel, dus gaat Robin bij hem te rade. Want wie is God eigenlijk?

Robin is verliefd
In Robin is verliefd - ook bekroond met een Zilveren Griffel - is Robin... verliefd. Op Nellie. Op oud omaatje. Op de juf. Op mama. Op alle meisjes in de wereld. El al luisterend naar Het grote Robin luisterboek wordt je ook verliefd op hem. Een liefde die nooit meer overgaat.

Let op: Robin en God is eerder ook als los luisterboek verschenen.
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Lemniscaat
Spreker(s): Sjoerd Kuyper
Speelduur: 6 uur 34 min

Grootte: 264 MB

ISBN: 9789047616085

Gerelateerde producten