Assortiment

Pluk van de Slettenflat - Het ultieme mannenboek - Silvester Zwaneveld

Het leven gaat de jonge brandweerman Pluk makkelijk af. Vrouwen, seks, werk, hij krijgt het allemaal gedaan. Tot hij de jonge vrouw Sanne tegenkomt, die niet van hem onder de indruk is. Spreker(s): Silvester Zwaneveld
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

"Toen hij op tv hoorde zeggen dat Jeroen Pauw met zijn tweehonderd vrouwen aanzien onder de mannelijke bevolking genoot, dacht Pluk maar één ding: amateur"

Sexy, spannend en heel grappig. Pluk van de Slettenflat kan door deze smakelijke ingrediënten volgens auteur Silvester Zwaneveld het beste worden omschreven als 'hét studenten- of ultieme mannenboek' bij uitstek.

Het schrijven van deze zwartgallige komedie stond al jaren op de lijst van cabaretier en multitalent Silvester Zwaneveld. Na talrijke boeken te hebben geïllustreerd, en er al naar gehint te hebben in zijn vorige theatershow, is zijn eerste eigen roman een feit. Het verhaal is geïnspireerd op vele ontmoetingen in het dagelijks leven, waaronder een aantal fascinerende met verschillende brandweermannen.

Het boek vertelt het verhaal over de jonge brandweerman Pluk, die alles in het leven gemakkelijk afgaat: vrouwen, seks, werk, hij krijgt het allemaal gedaan. Als brand-weerman heeft hij alle tijd voor zijn vurige uitspattingen. Als hij een jonge vrouw tegenkomt, Sanne, die eens niet onder de indruk van hem is, weet Pluk niet wat hem overkomt. Hij is tenslotte de held die elke vrouw in zijn bed krijgt? Vanaf dat moment maakt hij de een na de andere verkeerde beslissing Hij wil een vonkje bij haar bewerkstelligen, maar het wordt een ontembaar vuur. De held van eerst, wacht een zware aftocht...

Uitgegeven door: Uitgeverij Nanda
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Nanda
Spreker(s): Silvester Zwaneveld
Speelduur: 3 uur 50 min

Grootte: 150 MB

ISBN: 8717837022632