Assortiment

In de lift - Silvester Zwaneveld

In tijden van verval, recessies en geweld zit Silvester gewoon in de lift. Maar iedereen weet: Hoe hoger je komt, des te dieper je kan vallen. Spreker(s): Silvester Zwaneveld
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Sinds hij de stekker uit één van Nederlands meest succesvolle duo’s Arie & Silvester trok, gaat het verbazingwekkend goed met hem. De soloshows van Silvester zijn grappig, indrukwekkend, meeslepend en vooral hilarisch. Zijn shows bieden unieke visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende verhalen, filosofische kwinkslagen en vooral veel, heel veel grappen. Silvester weet als geen ander een zeer bijzondere band te smeden met zijn publiek.

Door zijn herkenbare onderwerpen, zijn unieke kijk op het leven, zijn improvisatietalent en zijn innemende persoonlijkheid voelt het na een show van Silvester alsof je er een vriend bij hebt gekregen. Met zijn bijzondere animatiekwaliteiten weet hij een sfeer te creëren die nergens anders ter wereld is te vinden. En dat alles op het indrukwekkend hoge niveau dat Silvester de laatste jaren laat zien. In tijden van verval, recessies en geweld zit Silvester gewoon in de lift. Maar iedereen weet: Hoe hoger je komt, des te dieper je kan vallen.

Uitgegeven door: Uitgeverij Nanda
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Nanda
Spreker(s): Silvester Zwaneveld
Speelduur: 1 uur 30 min

Grootte: 108 MB

ISBN: 9789490983642