Apps voor Android en iOS

Heeft u een iPhone, iPad of iPod Touch met iOS 8 of hoger, gebruik dan onze gratis iOS app. Download hem meteen in de iTunes app store.

Heeft u een Android smartphone of tablet, gebruik dan onze gratis Android app. Download hem meteen in de Google Play Store.

Hieronder een uitleg over de werking van de app. Vragen? Mail ons op [email protected]


Inlogscherm


Dit is het hoofdscherm van de app. Hier logt u in met de accountgegevens van Luisterboeken.nl.

Nog geen account? Meldt u dan hier aan.

NB. De app is bedoeld om eerder aangeschafte luisterboeken te beluisteren. Het is niet mogelijk om luisterboeken aan te schaffen via de app. Dat gaat via de site.

Lijst met luisterboeken


Na het inloggen komt u terecht in de lijst met aangekochte luisterboeken. Door op een titel te tikken, start het downloaden. 

Tik op 'Alle categorieën' om een specifieke categorie te selecteren.

Via Datum hebt u nog meer sorteermogelijkheden. 

Wanneer u een nieuw luisterboek hebt aangeschaft, klikt u op het refreshicoontje (rechtsboven). Zo ververst u de lijst met aangeschafte luisterboeken. 

Menu-weergave 


Tik op het menu-icoon (drie liggende streepjes) om het menu te openen. Hier kunt u schakelen tussen eerder gedane aankopen, de lijst met gratis luisterboeken, inloggegevens, opties en info.

De lijst met gratis luisterboeken bevat luisterboeken die gratis via de app gedownload kunnen worden.

Via opties kunt u instellen dat verdwijderde luisterboeken niet langer in de lijst met luisterboeken getoond worden. Die keuze geldt zowel voor de lijst met betaalde als gratis luisterboeken.  

Info toont gegevens over de app en de hoeveelheid vrije ruimte.

Afspeelscherm


Tijdens het afspelen van een luisterboek verschijnt dit scherm. Hier ziet u hoeveel procent van het luisterboek is gedownload.

Tik op het tracknummer voor een overzicht van alle tracks. 
 
Het wekkericoontje is er voor het instellen van de sleeptimer.

Rechtsboven staat het prullenbakicoontje. Daarmee verwijdert u de download.

NB: het luisterboek zelf blijft in uw account staan. Via 'Opties' in het menu kun je ervoor kiezen verwijderde boeken niet in de lijst te tonen. 


Populaire tags