Assortiment

Schijnbaar perfect - Rosemary Beach - Abbi Glines

Woods had zijn hele leven al uitgestippeld. Opklimmen binnen het familiebedrijf, trouwen met het door zijn ouders gedroomde rijke meisje en doen alsof rijkdom en privileges zijn ideaal waren. Maar toen kwam Della in beeld... Spreker(s): Emmelie Zipson, Ma
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Woods had zijn hele leven al uitgestippeld. Opklimmen binnen het familiebedrijf, trouwen met het door zijn ouders gedroomde rijke meisje en doen alsof rijkdom en privileges zijn ideaal waren. Maar toen kwam Della in beeld, een prachtige, imperfecte vreemdeling die zijn hart veroverde en zijn ogen opende voor een nieuwe toekomst. Woods is bereid alles voor haar op te offeren als hij door het plotselinge overlijden van zijn vader samen met zijn moeder verantwoordelijk wordt voor het familie bedrijf.

Della is erop gebrand om Woods te allen tijde bij te staan, ondanks dat ze zelf ongemerkt ook ergens van te leiden heeft. Hoe ver ze zich ook van huis bevindt, haar verleden is haar altijd blijven achtervolgen. Maar is ze sterk genoeg om datgene achter zich te laten dat hun samenzijn in de weg staat.

Rosemary Beach #6

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Karakter Uitgevers
Spreker(s): Emmelie Zipson, Mark van Egmond
Speelduur: 6 uur 18 min

Grootte: 520 MB

ISBN: 9789463623766