Assortiment

Schaduwen - Yvonne Fransse

'Schaduwen' is een literaire thriller waarin de spanning steeds voelbaar is en ten slotte uitmondt in een adembenemende climax. Een heerlijk verhaal vol geheimen die langzaam worden ontrafeld. Spreker(s): Karin Douma
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Ellen Groenenboom wordt als veertienjarig meisje door een onbekende man verkracht. Als volwassen vrouw leidt ze samen met haar drie honden een teruggetrokken bestaan op een oude boerderij, weg van de bewoonde wereld. Als ze op een dag een anonieme dreigmail ontvangt, concludeert ze dat er sprake moet zijn van spam.

Maar dan volgen er meer dreigmailtjes, en wordt een van haar honden tijdens een boswandeling door een wildvreemde doodgeschoten. Als deze vreemdeling enkele dagen later zelf vermist blijkt te zijn, wordt Ellen bang. Bestaat er een samenhang tussen deze gebeurtenissen, en welke rol speelt Ellen zelf in het geheel?

In haar zoektocht naar de waarheid, stuit ze op geheimen uit haar eigen verleden, die haar leven veranderen in een ware hel. Wie kan ze nog vertrouwen, en wie is haar vijand? Zal ze een uitweg vinden uit deze nachtmerrie?

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Karin Douma

Bookora (216)
literaire thriller (139)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 9 uur 23 min

Grootte: 773 MB

ISBN: 9789462551633