Assortiment

Saturnusplein 3 - Josha Zwaan

'Saturnusplein 3' van Josha Zwaan draait om loyaliteit en verraad, om grote liefde die omslaat in onmacht, hardheid en vervreemding. Een indringend verhaal over liefde en een verwoest leven. Spreker(s): Ruby van Tongeren
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Josha Zwaan, bekend van Parnassia, schreef met Saturnusplein 3 een indringend verhaal over liefde en een verwoest leven.

1934. Lies, een gewone jonge vrouw, gaat werken voor een gefortuneerde Joodse familie. Ze beleeft enkele gelukkige jaren, zeker nadat zij en Daniel, de zoon des huizes, verliefd op elkaar worden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt Daniel opgepakt wegens verzetsdaden. Hij wordt gehoord, gemarteld en in 1943 gefusilleerd. Lies moet onderduiken met haar oudste zoontje, de jongste wordt elders ondergebracht. Als een andere vrouw keert zij na de bevrijding terug naar het Saturnusplein. Haar eenzaamheid en verbittering brengen haar uiteindelijk tot een onvergetelijke daad.

Saturnusplein 3 van Josha Zwaan draait om loyaliteit en verraad, om grote liefde die omslaat in onmacht, hardheid en vervreemding.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Ruby van Tongeren
Speelduur: 10 uur 27 min

Grootte: 574 MB

ISBN: 9789026345951