Assortiment

Willy haalt alles uit de kast - Gewoon gekkigheid uit me eigen collectie - Sander van de Pavert

Niemand minder dan het staatshoofd, Koning Willy, verzorgt de inhoud van dit luisterboek. Het is een 'hertelling van een bestaand verhaal in de typische Luckyiaanse stijl met een absurdistisch en extravagant hoorspel'. Spreker(s): Sander van de Pavert
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In 2016 schreef Sander van de Pavert van LuckyTV een hilarisch luisterboek. Hij vroeg namelijk niemand minder dan het staatshoofd, Koning Willy, de inhoud te verzorgen. Het is een ‘hertelling van een bestaand verhaal in de typische Luckyiaanse stijl met een absurdistisch en extravagant hoorspel’.

In dit vorstelijke luisterboek zijn we te gast op De Eikenhorst, waar Willy ons meeneemt op een literaire ontdekkingsreis. Omringd door zijn gezin gaat de koning voor ons op zoek naar de allermooiste verhalen en laat zich daarbij inspireren door zijn éigen boekenkast. Zo herontdekt hij niet alleen De Stille Kracht van Louis Couperus, maar ook het vergeten vakantiedagboek van zijn vrouw. Er is aandacht voor de memoires van Henny Huisman, Willy's eerste filmscript Strike Force én er wordt een bijzondere vondst gedaan: de oude dictafoon van Opa Biesterfeld.

Uitgegeven door: Rubinstein
Oorspronkelijke uitgever: Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB)
Spreker(s): Sander van de Pavert
Speelduur: 0 uur 23 min

Grootte: 35 MB

ISBN: 9789047623960