Assortiment

Loslaten - Loslaten van zorgen, verdriet, stress en spanningen - Roy Martina

Dit luisterboek is bedoeld voor iedereen niet helemaal in zijn kracht staat, zich laat intimideren door anderen, moeite heeft eigen grenzen aan te geven, door anderen die vol zelfvertrouwen zijn. Spreker(s): Roy Martina
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dit luisterboek is bedoeld voor iedereen die stress, zorgen, verdriet, angst en spanningen ervaart en niet helemaal in zijn kracht staat, zich laat intimideren door anderen, moeite heeft eigen grenzen aan te geven, moeite heeft met confrontatie en gestrest wordt door anderen die vol zelfvertrouwen zijn.

Dit luisterboek helpt jou je te verbinden met de kern van liefde in je hart, liefde voor jezelf en anderen. Al het andere laat je los. Je bent verbonden met jouw innerlijke bron van kracht, liefde, vrede, licht en dankbaarheid. Dat is wie jij bent!

Jij laat je niet meer stressen, geeft helder je grenzen aan, geeft expressie aan wat in jou leeft en liefdevol ga je vanuit kracht elke uitdaging aan.

Je intuïtie is je kompas en zo weet je steeds beter wat de beste weg is voor jou. Je ziet het, je voelt het en je weet het omdat jij alles hebt losgelaten wat niet meer bij jou hoort.

Uitgegeven door: Roy Martina Experience
Spreker(s): Roy Martina
Speelduur: 0 uur 51 min

Grootte: 55 MB

ISBN: 9789461497666