Assortiment

Ik ben mijn beste vriend - Reprogrammeer je zelfbeeld en je eigenwaarde - Roy Martina

Dit luisterboek helpt je om weer te geloven in jezelf en te houden van jezelf. Dit luisterboek voorkomt dat je negatief bent tegen jezelf. Spreker(s): Roy Martina
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dit luisterboek is bedoeld voor iedereen die zich onzeker voelt over zichzelf, makkelijk geraakt en gekwetst wordt door anderen, zich laat stressen door wat anderen denken of doen, moeite heeft zijn eigen grenzen aan te geven en weinig zelfvertrouwen heeft.

Dit luisterboek helpt je om weer te geloven in jezelf en te houden van jezelf. Dit luisterboek voorkomt dat je negatief bent tegen jezelf.

Je kan leren om je eigen beste vriend te zijn waardoor je met meer plezier en passie in het leven staat. Door de positieve affirmaties, die diep in het onbewuste worden ingebracht, reprogrammeer jij je zelfbeeld en eigenwaarde stap voor stap. Je voelt je krachtiger, vreugdevoller, liefdevoller, vitaal, vol zelfvertrouwen, bruisend van energie en je weet wat je waard bent.

NB: De eerste 19 minuten van de luisterboeken Diepe Relaxatie en Ik ben mijn beste vriend bevatten dezelfde inleidende meditatie.

Uitgegeven door: Roy Martina Experience
Spreker(s): Roy Martina
Speelduur: 0 uur 41 min

Grootte: 41 MB

ISBN: 9789461497611