Assortiment

Healing - In verbinding met het zelfhelend vermogen van je lichaam - Roy Martina

Dit luisterboek is bedoeld voor iedereen die het lichaam optimaal gezond wil laten zijn en een diepe heling wil bewerkstelligen. Je bent het waard en je verdient het om volledig gezond en vitaal te zijn! Spreker(s): Roy Martina
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dit luisterboek is bedoeld voor iedereen die het lichaam optimaal gezond wil laten zijn en een diepe heling wil bewerkstelligen.

Door je interne hulpbronnen aan te boren kun je je oude sabotagemechanismen en negatieve conditioneringen omzetten in positieve energie en geneeskracht.

In ons onbewuste liggen sabotagemechanismen die ons kunnen blokkeren waardoor zelfs ziektes kunnen ontstaan. Roy Martina heeft na jarenlang onderzoek ontdekt dat geleide meditaties en visualisaties deze sabotagemechanismen kunnen verwijderen, waardoor je eigen geneeskracht geactiveerd en gestimuleerd wordt om beter en effectiever te functioneren.

Dit luisterboek brengt je in verbinding met het zelfhelend vermogen van je lichaam. Daardoor kun je alles wat je gezondheid tegenhoudt makkelijker loslaten en wordt je immuunstelsel ingesteld op optimaal functioneren.

Je bent het waard en je verdient het om volledig gezond en vitaal te zijn!

Uitgegeven door: Roy Martina Experience
Spreker(s): Roy Martina
Speelduur: 0 uur 41 min

Grootte: 47 MB

ISBN: 9789461497598