Assortiment

De Adelaar - Loslaten van het verleden en openen van de toekomst - Roy Martina

Zuiver via je mentale kracht jouw lichaam van alles wat jou vasthoudt aan het verleden op alle niveaus:fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Spreker(s): Roy Martina
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dit luisterboek is bedoeld om via je mentale kracht jouw lichaam te zuiveren van alles wat jou vasthoudt aan het verleden op alle niveaus:fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit luisterboek is ook interessant voor mensen die trauma’s uit hun jeugd of opvoeding hebben.

De adelaar is een prachtige metafoor voor het alziende oog, kracht, vrijheid, visie, scherpte van observatie, schoonheid, focus, loskomen van het dagelijks leven en verbinding met de hoogste essentie.

Het onbewuste en de ziel communiceren met jou via symbolen en tekens. Op dit luisterboek wordt daar gebruik van gemaakt zodat jij kunt losbreken van de karmische banden van het verleden en jouw voorouders.

Hoog zwevend boven alles zie jij met adelaarsogen het verleden, het nu en de toekomst en zie jij alles wat jou vasthoudt en tegenhoudt.

Doel van dit luisterboek is via het vuur van transformatie het leven te creëren dat jij wilt.
Vrijheid is jouw doel en levensweg zodat je keuzes kunt maken vanuit jouw hart en je kunt verbinden met jouw hoogste zelf.

Uitgegeven door: Roy Martina Experience
Spreker(s): Roy Martina
Speelduur: 1 uur 8 min

Grootte: 71 MB

ISBN: 9789461497550