Assortiment

Vakantiecursus Spaans - bestellen - winkelen - de weg vragen (serie: Prisma Vakantiecursus) - Rosanna Colicchia

Op weg naar Spanje met talenkennis! Audiotraining, bestaande uit levendige dialogen en spreekoefeningen, voor iedereen die niet in de boeken wil duiken. Spreker(s): Esther Muñoz, Jan Maarten Leentvaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Met de Prisma vakantiecursus Spaans leer je onderweg, alleen of met het hele gezin, hoe je je straks verstaanbaar kunt maken. Praktische kennis onderverdeeld in zeven thema’s: begroeten, tellen, voorstellen, bestellen, reizen met het openbaar vervoer, de weg vragen en winkelen.

Je leert stap voor stap door te luisteren en door veel te oefenen. Er wordt ook aandacht besteed aan je woordenschat en tussendoor krijg je extra informatie over de taal en de cultuur van Spanje.

De Prisma Luistercursussen zijn de meest efficiënte manier om een vreemde taal te leren verstaan en spreken. U kunt comfortabel luisteren en herhalen wat er wordt gezegd. Zet de lessen op uw mp3-speler en oefen tijdens het autorijden, sporten, koken, in de trein of in bad.

Audiotraining, bestaande uit levendige dialogen en spreekoefeningen, voor iedereen die niet in de boeken wil duiken, maar op een aangename en effectieve manier kennis wil maken met een taal.

Uitgegeven door: Unieboek | Het Spectrum
Oorspronkelijke uitgever: Prisma
Spreker(s): Esther Muñoz, Jan Maarten Leentvaar
Speelduur: 1 uur 7 min

Grootte: 71 MB

ISBN: 9789049103484