Assortiment

Vakantiecursus Duits - bestellen - winkelen - de weg vragen (serie: Prisma Vakantiecursus) - Rosanna Colicchia

Op weg naar Duitsland of Oostenrijk met talenkennis! Audiotraining bestaande uit levendige dialogen en spreekoefeningen, voor iedereen die niet in de boeken wil duiken. Spreker(s): Johannes Wallat, Maaike Speijer
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Met de Prisma vakantiecursus Duits leer je onderweg, alleen of met het hele gezin, hoe je je straks verstaanbaar kunt maken. Praktische kennis onderverdeeld in zeven thema’s: begroeten, tellen, voorstellen, bestellen, reizen met het openbaar vervoer, de weg vragen en winkelen.

Je leert stap voor stap door te luisteren en door veel te oefenen. Er wordt ook aandacht besteed aan je woordenschat en tussendoor krijg je extra informatie over de taal en de cultuur van Duitsland.

De Prisma Luistercursussen zijn de meest efficiënte manier om een vreemde taal te leren verstaan en spreken. U kunt comfortabel luisteren en herhalen wat er wordt gezegd. Zet de lessen op uw mp3-speler en oefen tijdens het autorijden, sporten, koken, in de trein of in bad.

Audiotraining, bestaande uit levendige dialogen en spreekoefeningen, voor iedereen die niet in de boeken wil duiken, maar op een aangename en effectieve manier kennis wil maken met een taal.

Uitgegeven door: Unieboek | Het Spectrum
Oorspronkelijke uitgever: Prisma
Spreker(s): Johannes Wallat, Maaike Speijer
Speelduur: 1 uur 13 min

Grootte: 95 MB

ISBN: 9789049106829