Assortiment

Wonderlijk maar Waar - Ron Puyn

Ron Puyn bracht mysterieus Nederland in kaart. Een verzameling van tientallen waargebeurde, wonderlijke verhalen over het paranormale, bovennatuurlijke en niet-grijpbare in ons nuchtere Nederland en daarbuiten. Spreker(s): Berthe Bogers
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een verzameling van tientallen waargebeurde, wonderlijke verhalen over het paranormale, bovennatuurlijke en niet-grijpbare in ons nuchtere Nederland en daarbuiten. Verteld door mensen die het gezien of meegemaakt hebben. Plus andere raadselachtige zaken, vreemde verschijnselen en bizarre feiten.

Een kleine jongen met buitenissige visioenen. Een behekst polderhuis. Yvonne beloofde na haar dood bij haar vriend John terug te komen… en ze hield woord. Tineke kwam mensen tegen die ze kende uit haar vorige leven. Een kind zei tegen zijn moeder: "mijn hartje deed het niet meer. Maar toen kwam ik bij jou in de buik en begon mijn hartje weer te kloppen." Dominee van Dam is exorcist. Een makelaar weet dat boze krachten heersen in een huis waar iemand zich heeft opgehangen. De 12-jarige Patrick werd achtervolgd door de Slechte Man. Harm wist één ding zeker: Magere Hein zou hem om precies 16.15 uur komen ophalen. In de grotten onder Maastricht waart een spook rond. Een boerderij staat letterlijk op de hel. Marry moest zich uitkleden voor een zwarte magiër. Een beschermengel redde Nicole.

Dit en nog véél meer in deze collectie waargebeurde verhalen.

De auteur, Ron Puyn (verbonden aan onder meer Panorama, Nieuwe Revu, Margriet, Aktueel en ParaVisie), bracht mysterieus Nederland in kaart. De waargebeurde verhalen in deze bundel zijn een collectie van wat hij publiceerde in diverse boeken en publieksbladen.
Uitgegeven door: Lance
Oorspronkelijke uitgever: Suspense Publishing
Spreker(s): Berthe Bogers
Speelduur: 10 uur 31 min

Grootte: 217 MB

ISBN: 9789088530203