Assortiment

Bobbie en Dudu - Een prentenboek met verhalen en liedjes - Rob van Olm

Een boek van Rob van Olm, Fréderique Spigt en Erik Stok met 17 liedjes. Inclusief ebook (pdf) met het complete prentenboek met 17 bijbehorende verhaaltjes en illustraties van Frédérique Spigt. Leeftijd: 4+ Spreker(s): Frédérique Spigt
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een boek van Rob van Olm, Fréderique Spigt en Erik Stok met 17 liedjes van Rob van Olm, op muziek van Erik Stok en zang van Frédérique Spigt. Inclusief ebook (pdf) met het complete prentenboek met 17 bijbehorende verhaaltjes en illustraties van Frédérique Spigt.

Het vijfjarige meisje Bobbie krijgt een broertje uit Brazilië, Dudu. Ze wennen snel aan elkaar en beiden maken van alles mee. Gewone gebeurtenissen, zoals die zich in het leven van kleine kinderen afspelen.

Het is een lieflijke wereld waarin beiden verkeren. Zo is ook de verteltoon. Heerlijke verhaaltjes om bij in slaap te vallen en dan te dromen van die veilige kinderwereld, waarin zoveel gebeurt.
Dan zijn er ook nog de leuke liedjes, die de kinderen algauw meezingen vanwege de heldere teksten van Rob van Olm en de prachtige muziek van Erik Stok.

Het prentenboek bevat 17 verhaaltjes met tekeningen van Frédérique Spigt en wordt meegeleverd als ebook (pdf formaat). Het luisterboek bevat 17 liedjes op muziek van Erik Stok. De stem van Frédérique Spigt maakt er een uniek luisterboek van, waar jong en oud van kunnen genieten.

Frédérique Spigt (1957) volgde een opleiding aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam (Willem de Kooning academie). Dit multitalent is zangeres, componiste, tekstschrijver en illustrator. Ze toert jaarlijks langs alle theaters in Nederland. Momenteel is ze met Annet Malherbe te zien in het theater met de voorstelling over Elvis.

Erik Stok begon zijn muziekcarriere op het Conservatorium van Rotterdam en studeerde daarna Filmmuziek aan het Berklee College of Music in Boston. Hij schreef muziek (jazz, klassiek en pop) voor allerlei projecten, commercials, televisieprogramma’s en (kinder)voorstellingen. Hij werd in de regio Rijnmond vooral bekend als oprichter van populaire (cabaret)band De Tunes.

Inhoud
1. Un irmao (liedje)
2. Applaus (liedje)
3. Sorry (liedje)
4. Morgen ben je groot (liedje)
5. Pleisters en ijs (liedje)
6. De baas (liedje)
7. De pannenkoek rap en De brandweerman (liedje)
8. Een verliefd visje (liedje)
9. Haring (liedje)
10. Opa, doe het nou maar (liedje)
11 Een mond vol chocola (liedje)
12. De afdruk van een zoen (liedje)
13. Zwemles (liedje)
14. Op het eiland waar ik woon (liedje)
15. Het leven van een aap (liedje)
16. De vlieger en de duif (liedje)
17. Een band (liedje)

Uitgegeven door: Rubinstein
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Rubinstein
Spreker(s): Frédérique Spigt
Speelduur: 0 uur 24 min

Grootte: 47 MB

ISBN: 9789047621225