Assortiment

Het geheim II: De Secret brengt magie in je leven - Geleide meditatie - Rob van der Wilk

Door dit luisterboek te beluisteren pas je de 'Secret' automatisch toe in je leven. Tijdens de geheime meditaties komen je passies en zielsverlangens vrij. Bepaal vanaf nu je eigen toekomst! Spreker(s): Rob van der Wilk
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Vier verschillende, los van elkaar te beoefenen tracks met elk een specifiek thema. De meditatiemuziek is speciaal voor dit doel gecomponeerd. Ontspannend en inspirerend.

Dit praktijkgerichte luisterboek wijst je op een prettige wijze de weg in de wondere wereld van the Secret. Het grote geheim van het universum wordt niet alleen onthuld, maar je wensen en verlangens worden door dit luisterboek toe te passen werkelijkheid. De geleide meditatie Het Geheim is voor iedereen die het lastig vindt de techniek van het visualiseren en mediteren thuis in de praktijk te brengen. Het gesproken voorwoord legt helder uit wat in het boek the Secret wordt uiteengezet en wat de 'Wet van de Aantrekkingskracht' inhoudt. De meditaties in dit luisterboek zijn praktisch toepasbaar voor iedereen. De resultaten bij regelmatig gebruik zullen je aangenaam verrassen.

Deze geleide meditatie is een prima gelegenheid om met onder leiding van Rob van der Wilk, de godfather van het positieve denken, de praktische techniek van the Secret te doorgronden.

Inhoud
1: Het Geheim - voorwoord
2: De Wet van de Aantrekkingskracht
3: Je Ideale Zelf
4: Law of Attraction - Muziek
Uitgegeven door: Paradidakt Productions
Spreker(s): Rob van der Wilk
Speelduur: 1 uur 19 min

Grootte: 81 MB

ISBN: 9789077609484