Assortiment

Aartsengel Tzapkiël - Rob van der Wilks Engelenmeditaties - Rob van der Wilk

De helderziende Tzapkiël, de aartsengel met het alziende oog. Hij helpt iedereen met zelfvertrouwen, kracht en spirituele groei en ontwikkeling. Hij is de meester van de intuïtie, helderziendheid en het geestesoog. Spreker(s): Rob van der Wilk
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Wil je steun tijdens je paranormale vorming, dan is de Engelenmeditatie Tzapkiël, de helderziende aartsengel met het alziende oog, heel geschikt voor je. Tzapkiël helpt iedereen tijdens zijn spirituele groei en paranormale vorming. Hij geeft je engelen energie en helpt je jouw kwaliteiten tot grote hoogtes te brengen. Hij is de meester van de intuïtie, helderziendheid en het geestesoog. Regelmatig met deze engelenmeditatie werken zal er voor zorgen dat jouw geestesoog zich verruimt. Je geestesoog bevindt zich net boven je neusbrug, iets hoger dan je wenkbrauwen. Je geestesoog kun je vergelijken met je zesde zintuig. Het is jouw venster naar de wereld van het licht.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Inhoud
1: Inwijding
2: Aartsengel Tzapkiël Introductie
3: Trance Inductie Tzapkiël
4: Engelenmeditatie Tzapkiël
5: Engelenmuziek
Uitgegeven door: Paradidakt Productions
Spreker(s): Rob van der Wilk
Speelduur: 0 uur 44 min

Grootte: 47 MB

ISBN: 9789077609415