Assortiment

Aartsengel Sandalphon - Rob van der Wilks Engelenmeditaties - Rob van der Wilk

Sandalphon is de Aartsengel van de esoterische, ingewijde kennis. Hij begeleid je bij al je grote spirituele transformatieprocessen. Ook is hij stervensbegeleider en geeft rust bij de overgang naar het licht. Spreker(s): Rob van der Wilk
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Sandalphon is de Aartsengel van de esoterische, ingewijde kennis. Hij begeleidt je bij al je grote spirituele transformatieprocessen. Ook is hij stervensbegeleider en geeft rust bij de overgang naar het licht. Sandalphon verwezenlijkt datgene waar je altijd het diepst naar hebt verlangt zoals heilige kennis van de ingewijde, hogere magie. Sandalphon helpt je met al zijn aartsengelen als het je tijd is om naar het hemelrijk van God te gaan. Zijn engelenenergie is pure liefde en bezit een immense kracht om te genezen wat ziek is. Transformatie, wedergeboorte en stervensbegeleiding worden met respect en engelenenergie uitgevoerd door master therapeut Rob van der Wilk. Een zeer mystieke geleide meditatie. Dit bijzondere aartsengelenluisterboek is een spirituele steun bij stervensbegeleiding.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Track 4 bestaat uit speciaal gecomponeerde engelen meditatie muziek die geschreven is op het trillingsniveau van Sandalphon.

Inhoud
1: Voorwoord en Initiatie
2: Heilige kennis en het scheppend vermogen
3: Stervensbegeleiding. Hemelse liefde op weg naar Gods koninkrijk
4: Engelenmuziek: Sandalphon
Uitgegeven door: Paradidakt Productions
Spreker(s): Rob van der Wilk
Speelduur: 1 uur 14 min

Grootte: 75 MB

ISBN: 9789077609446