Assortiment

Aartsengel Raziël - Rob van der Wilks Engelenmeditaties - Rob van der Wilk

Raziël is de magische aartsengel. Hij is jouw verbinding met het hemelrijk en zal je al het goede brengen waar je hem om vraagt. Raziël brengt je succes, liefde, engelenenergie, voorspoed en fortuin. Spreker(s): Rob van der Wilk
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De Magische Aartsengel Raziël is jouw verbinding met het hemelrijk Hij zal je al het goede brengen waar jij hem om vraagt.

Raziël brengt je succes, liefde, engelen energie, voorspoed en fortuin. Tijdens de meditatie gaan meerdere positieve processen in werking. Deze engelenmeditatie geeft je alles waar je naar verlangt. Regelmatig luisteren naar deze heerlijke geleide meditatie helpt je bij het tot stand brengen van optimale spirituele groei en financiële zekerheid. Je creëert, verankert en schept een positief gevuld leven. Het fortuin ligt in jouw handen. Werk aan jezelf en behandel jezelf met respect. Trek mensen aan die een positieve invloed op je leven hebben met behulp van de engelenmeditatie Raziël.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Track 4 bestaat uit speciaal gecomponeerde engelen meditatie muziek die geschreven is op het trillingsniveau van Raziël.

Inhoud
1: Voorwoord en Initiatie
2: De Liefde van je leven
3: Voorspoed en Fortuin
4: Engelenmuziek: Raziël
Uitgegeven door: Paradidakt Productions
Spreker(s): Rob van der Wilk
Speelduur: 1 uur 13 min

Grootte: 46 MB

ISBN: 9789077609460