Aartsengel Michaël - Rob van der Wilks Engelenmeditaties - Rob van der Wilk

Michaël beschermt je en bevecht negatieve energieën. Hij maakt je pad vrij en geeft je energie om je geluk te bereiken. Hij geeft je de kracht om te vernieuwen, hij is tevens hulp bij paranormale groei en ontwikkeling. Spreker(s): Rob van der Wilk
€ 12,00 Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De beschermer, de aartsengel van de overwinnaar van het kwaad. Michaël beschermt je en bevecht negatieve energieën. Hij maakt je pad vrij en geeft je engelen energie om je geluk te bereiken. Michaël is je beschermengel en helpt je bij het verwerken van levensproblemen. Hij geeft je de kracht om te vernieuwen, hij is tevens hulp bij paranormale groei en ontwikkeling. Aartsengel Michaël staat voor vrijheid en vertrouwen. Hij helpt je om voor jezelf op te komen. Hij is net als Raphaël een healer. Raphaël wijdt zich aan de lichamelijke zieken en Michaël helpt bij emotionele problemen. Hij helpt je bij het verwerken van traumatische ervaringen, verdriet en teleurstelling. Zijn engelen energie steunt je bij alles wat goed en rechtvaardig is.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Inhoud
1: Inwijding
2: Aartsengel Michaël Introductie
3: Trance Inductie
4: Engelenmeditatie Michaël
5: Engelenmuziek Michaël
Uitgegeven door: Paradidakt Productions
Spreker(s): Rob van der Wilk
Speelduur: 0 uur 47 min

Grootte: 51 MB

ISBN: 9789077609408
Populaire tags