Assortiment

Aartsengel Metatron - Rob van der Wilks Engelenmeditaties - Rob van der Wilk

Metatron is de aartsengel van het geluk, geld en succes in de liefde. Hij helpt je bij je financiële groei en ontwikkeling, werk en promotie, studie en ondernemerschap. Spreker(s): Rob van der Wilk
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Er wordt gezegd dat Metatron ooit een mens was die is opgenomen in de hoogste hemelse hiërarchie. Op het gebied van studie, zaken, ondernemen en geld verdienen geeft hij je het juiste inzicht op het juiste moment. Metatron bestaat uit mannelijke en vrouwelijke engelen energie. Hij zal je bijstaan om jouw ware liefde te vinden of je met zijn energieën te verrijken als jij je ware liefde al gevonden hebt. Metatron helpt je bij je financieel succes, groei en ontwikkeling, werk en promotie, studie en ondernemerschap. In liefde en geluk.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Inhoud
1: Inwijding
2: Aartsengel Metatron Introductie
3: Trance Inductie
4: Engelenmeditatie Metatron
5: Engelen Muziek Metatron
Uitgegeven door: Paradidakt Productions
Spreker(s): Rob van der Wilk
Speelduur: 0 uur 44 min

Grootte: 47 MB

ISBN: 9789077609002