Assortiment

Aartsengel Gabriël - Rob van der Wilks Engelenmeditaties - Rob van der Wilk

Gabriël is de aartsengel van potentie en vruchtbaarheid. Gabriël geeft je de hoorn des overvloeds, engelenenergie en seksuele levensenergieën. Gabriël helpt je bij een actief seksleven en geeft je zelfvertrouwen. Spreker(s): Rob van der Wilk
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Gabriël is een sterke aartsengel met een krachtige energie die een overdaad aan liefde, vruchtbaarheid en seksueel verlangen in je leven brengt. Gabriël maakt het onmogelijke mogelijk en verlost je van zorgen of financiële tekorten. Deze engelenmeditatie betekent een steun bij alles wat je doet in het dagelijks leven. Als je mediteert met aartsengel Gabriël zal hij je met alles helpen. Hij zal bemiddelen tussen relaties en verbroken relaties herstellen. Hij zal je problemen oplossen en je stimuleren in je persoonlijke groei en ontwikkeling.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Inhoud
1: Inwijding
2: Aartsengel Gabriel Introductie
3: Trance Inductie
4: Engelenmeditatie Gabriël
5: Engelenmuziek Gabriël
Uitgegeven door: Paradidakt Productions
Spreker(s): Rob van der Wilk
Speelduur: 0 uur 56 min

Grootte: 60 MB

ISBN: 9789077609385