Assortiment

Aartsengel Chamaël - Rob van der Wilks Engelenmeditaties - Rob van der Wilk

Chamaël de moedige staat naast je en helpt je bij de verwerking van je verleden. Hij baant de weg voor je toekomstig geluk en geeft je nieuwe kracht en zelfvertrouwen. Chamaël brengt je rust en kalmte. Spreker(s): Rob van der Wilk
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Aartsengel Chamaël is tovenaar en alchemist. Hij verandert ijzer in goud en lood in zilver. Hij staat garant voor jouw spirituele groei en ontwikkeling. Hij laat je naar jezelf kijken en helpt je jouw schaduwkanten te overwinnen om bij je zielenplan te komen: 'Waar kom ik vandaan, wat moet ik nog leren en waar leidt dit naar toe?' Chamaël werkt aan de manifestatie van je hogere wil en geeft je zijn engelen energie. De kracht om dingen in je leven te veranderen en te verbeteren. Hij leert je om te werken aan jezelf om geluk in je leven te krijgen. Als je jouw zielenplan hebt bereikt, gaan je wensen en verlangens in vervulling.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Track 5 bestaat uit speciaal gecomponeerde engelenmeditatiemuziek die geschreven is op het trillingsniveau van Chamaël.

Inhoud
1: Voorwoord en Initiatie
2: Zielenplan 1: Vuurmeditatie
3: Zielenplan 2: Werk aan je schaduwkanten
4: Zielenplan 3: Manifestatie van je hogere wil
5: Engelenmuziek: Chamaël
Uitgegeven door: Paradidakt Productions
Spreker(s): Rob van der Wilk
Speelduur: 1 uur 18 min

Grootte: 76 MB

ISBN: 9789077609439