Assortiment

Het geheim van mijn moeder - Rita Verschuur

1943, een zoektocht naar liefde en toewijding, de dochter over haar moeder. Een bijzonder aangrijpend boek, een treffend en fascinerend familieportret, voorgelezen door de auteur zelf. Exclusief bij Luisterrijk! Spreker(s): Rita Verschuur
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het was niet niks voor een vrouw in die tijd, 1943, midden in de oorlog, om zomaar weg te durven lopen bij man en kind omdat ze verliefd was geworden op een meneer van de tennisclub. Een vrijgezel die op de Militairenweg in een villa bij zijn moeder woonde. Een charmeur die zijn nieuwe vlam gouden bergen beloofde en haar hart een stem gaf. Dapper dus, zou je kunnen zeggen.Nee, dat zei ik. Twee weken later noemde ik haar laf. Voor de tweede keer had ze me verraden, en wel op zo’n manier dat ik door vragen overstelpt werd. Wat was mijn moeder eigenlijk voor vrouw geweest? Had ze ooit iets voor mij gevoeld? En mijn herinneringen aan haar, hoe zat het daar dan mee?

Zo begint het confronterende verhaal van Rita Verschuur over haar moeder. De auteur neemt ons mee in haar zoektocht naar liefde en toewijding en komt op verschillende momenten bedrogen uit. Het geheim van mijn moeder is een bijzonder aangrijpend boek, dat tevens een treffend en fascinerend familieportret is. Het is nog fascinerender om dit verhaal voorgelezen te horen door de auteur zelf.
Uitgegeven door: Cossee
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Cossee
Spreker(s): Rita Verschuur
Speelduur: 6 uur 1 min

Grootte: 262 MB

ISBN: 9789461495747