Assortiment

Rico - Leon Verdonschot

'RICO' is niet alleen een verhaal over sportieve wilskracht en discipline, maar ook een ontroerend verslag van een andere strijd: die om los te komen van je verleden. Spreker(s): Leon Verdonschot
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Schrijver Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven een jaar lang intensief. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Hij sprak vele (jeugd)vrienden, familieleden, trainers, medesporters.

Het resultaat is RICO: niet alleen een meeslepend en filmisch geschreven verhaal op de huid van de beste kickbokser ter wereld, maar ook een onthullend inkijk in het persoonlijke leven van Verhoeven. Voor het eerst vertelt hij (en zijn intimi) het verhaal van zijn getroebleerde jeugd. Zijn verstoorde relatie met zijn moeder, en de rol van zijn vader, die hem de eerste jaren trainde maar uiteindelijk buiten Verhoevens sportieve team belandde. Het legde de basis voor een zeer gecompliceerde band, die onlangs tragisch eindigde met het overlijden van Verhoevens vader.

RICO is niet alleen een verhaal over sportieve wilskracht en discipline, maar ook een ontroerend verslag van een andere strijd: die om los te komen van je verleden.

Uitgegeven door: Overamstel Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: Voetbal Inside
Spreker(s): Leon Verdonschot

Speelduur: 4 uur 40 min

Grootte: 256 MB

ISBN: 9789048846085