Assortiment

Retour Palermo - Philip Snijder

Een jong stel uit Amsterdam gaat naar Palermo voor hun eerste buitenlandse vakantie. Ze spreken geen woord Italiaans. Ze worden op sleeptouw genomen door leeftijdsgenoten uit de incrowd van de grote stad. Maar ze leren ook een ander Sicilië kennen. Spreke
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Philip Snijders Retour Palermo speelt zich af op Sicilië, midden jaren zeventig. Een jong stel arriveert per trein vanuit Amsterdam in Palermo voor hun eerste buitenlandse vakantie. Ze weten vrijwel niets van het ondoorgrondelijke eiland waarop ze hun tentje neerzetten. Meteen worden ze op sleeptouw genomen door leeftijdsgenoten uit de incrowd van de grote stad. Maar ze leren ook een ander Sicilië kennen: dat van een groep ongepolijste vissers uit het dorpje waar ze kamperen. Hun enerverende Siciliaanse ervaringen stellen het krampachtige evenwicht waarin ze leven danig op de proef.

Dertig jaar later is een van hen terug in Palermo. Hij gaat op zoek naar het standbeeld dat is opgericht voor een van de vrienden van destijds, maar stuit op heel wat meer dan dat.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Imprint: Rubinstein Audio
Spreker(s): Sander de Heer
coming of age (26)
Roman (1985)
Rubinstein Audio (812)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 6 uur 7 min

Grootte: 504 MB

ISBN: 9789463628655