Assortiment

Praten met vreemden - Wat we moeten weten over de mensen die we niet kennen - Malcolm Gladwell

‘Praten met vreemden’ is een klassieke Gladwell: een intellectueel avontuur waarin de auteur ons meeneemt op een reis langs verwarrende ontmoetingen, ingewikkelde puzzels en fatale misverstanden. Spreker(s): Marc-Peter van der Maas
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In Praten met vreemden laat Malcolm Gladwell zien dat het regelmatig misgaat als we geconfronteerd worden met onbekenden. Steeds weer blijkt dat we totaal niet toegerust zijn om vreemden open en onbevooroordeeld tegemoet te treden. We schatten mensen verkeerd in, herkennen leugens vaker niet dan wel, interpreteren gezichtsuitdrukkingen niet goed en blijven hangen in onze eerste indruk. En de conflicten en het onbegrip die daar het gevolg van zijn, hebben een diepgaand effect op onszelf en op de hele maatschappij.

Praten met vreemden is een klassieke Gladwell: een intellectueel avontuur waarin de auteur ons meeneemt op een reis langs verwarrende ontmoetingen, ingewikkelde puzzels en fatale misverstanden. Gladwell analyseert waar het misgaat en leert ons zo steeds iets meer over de ander – maar vooral ook over onszelf. Een meeslepende gids voor moeilijke tijden.

Uitgegeven door: AtlasContact
Imprint: Business Contact
Spreker(s): Marc-Peter van der Maas
Speelduur: 8 uur 57 min

Grootte: 737 MB

ISBN: 9789047013396