Assortiment

Poppy & Claude - Sprankelende roman over een jongetje dat een meisje wil zijn - Laurie Frankel

Roman over ouderschap, en de sprong in het diepe die dat is: kinderen groeien niet altijd op zoals verwacht, en geheimen kunnen nooit eeuwig verborgen gehouden worden, hoe vurig iedereen dat ook wenst. Spreker(s): Willemijn de Vries
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Laurie Frankel schreef met Poppy & Claude een roman over ouderschap, en de sprong in het diepe die dat is: kinderen groeien niet altijd op zoals verwacht, en geheimen kunnen nooit eeuwig verborgen gehouden worden, hoe vurig iedereen dat ook wenst. Frankel is zelf ook moeder van een transgenderkind.

Rosie en Penn hopen na vier zonen vurig op een dochter, maar krijgen weer een jongen. Maar Claude is anders dan zijn broers. Op een dag trekt hij een jurk aan en wil hij een handtasje meenemen naar de crèche: als hij groot wordt, wil hij een meisje worden. Rosie en Penn raken daarvan niet in paniek: kinderen hebben fases en doen-alsof hoort erbij. Ze gaan er vol overgave in mee. Maar voor ze het weten, is Claudes gedrag een geheim van de familie geworden. En geheimen komen op een dag uit.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Willemijn de Vries

Speelduur: 13 uur 21 min

Grootte: 734 MB

ISBN: 9789463623209