Assortiment

Grote verwachtingen - Opgroeien in de letteren - Pieter Steinz

Pieter Steinz stelde een luisterboek samen met als thema ‘opgroeien in de letteren’. Aan de hand van acht passages neemt hij de luisteraar mee op een literaire reis door de tijd, waarbij het kind centraal staat. Spreker(s): Jeroen Willems, Adriaan van Dis
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Pieter Steinz stelde een luisterboek samen met als thema ‘opgroeien in de letteren’. Aan de hand van acht passages neemt hij de luisteraar mee op een literaire reis door de tijd, waarbij het kind centraal staat.

Luister naar: Extreem luid & ongelooflijk dichtbij van Jonathan Safran Foer, Familieziek van Adriaan van Dis, Harry Potter en de geheime kamer van J.K. Rowling, Pippi Langkous van Astrid Lindgren, Karakter van Bordewijk (hoorspel), Oeroeg van Hella S. Haasse, Kees de jongen van Theo Thijssen en Titaantjes van Nescio. De gekozen fragmenten op het luisterboek worden ingeleid en becommentarieerd door Pieter Steinz.

Steinz (1963) is werkzaam als chef Boeken bij NRC Handelsblad. Het gelijknamige boek verschijnt tegelijkertijd bij Prometheus.

Met de stemmen van Jeroen Willems, Adriaan van Dis, Jan Meng, Dieuwertje Blok, André van den Heuvel, Elsje Scherjon, Adriaan Olree, Hella S. Haasse, Job Cohen en Pieter Steinz.
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Prometheus
Spreker(s): Jeroen Willems, Adriaan van Dis, Jan Meng, Dieuwertje Blok, André van den Heuvel, Elsje Scherjon, Adriaan Olree, Hella S. Haasse, Job Cohen, Pieter Steinz
Speelduur: 1 uur 46 min

Grootte: 87 MB

ISBN: 9789047609933