Assortiment

J. Kessels in: Het bamischandaal - Met soundtrack - P.F. Thomése

De zelfkant van Shanghai, NAC-Willem II, een geil wijf, de Schel, Peerke Sonnemans en de beauty van de afhaal-chinees bij J. Kessels in Tilburg-Noord om de hoek vormen de smakelijke ingrediënten van deze romantische komedie. Spreker(s): P.F. Thomése
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

NIET BETER, WEL HETER!

De zelfkant van Shanghai, NAC-Willem II, een geil wijf uit Aarle-Rixtel, de Schel, Peerke Sonnemans uit de Sigaarstraat en de beauty van de afhaalchinees bij J. Kessels in Tilburg-Noord om de hoek vormen de smakelijke ingrediënten van deze romantische komedie, waarin voor de verandering ook eens flink geneukt mag worden, niet het minst door de auteur zelf. En nog wel met een of ander lelijk wijf.

Waar is J. Kessels trouwens? Een schandaal is het, en tot overmaat van ramp blijkt de bami in China heel niet te smaken zoals thuis. Niets in Het bamischandaal is wat het lijkt, godsakke.
‘Wrong noodles, you asshole!’

Over J. Kessels: niet iedereen beseft dat hij werkelijk bestaat. Thomése leerde hem kennen op de sportredactie van Het Nieuwsblad van het Zuiden, alwaar beide vrienden een liefde bleken te delen voor film, countrymuziek en de boeken van Charles Bukowski. J. Kessels woont en rookt nog steeds in Tilburg-Noord, ‘net onder het spoor door’. Hij is alleen en heeft een dochter van tien.

De enige constante in het onvoorspelbare oeuvre van P.F. Thomése – een van de meest geliefde en gewaardeerde auteurs van ons taalgebied – is zijn favoriete personage uit Tilburg. J. Kessels dook voor het eerst op in de Amerikaanse reisverhalen Deep South & Far West (1991) en bleef opduiken. Zie Greatest Hits. J. Kessels groeide langzaam uit tot een cultfiguur en P.F. Thomése zag zich geroepen om J. Kessels: The Novel te schrijven. Deze roman, een krankzinnig succes, zal in 2014 worden verfilmd.
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Atlas Contact
Spreker(s): P.F. Thomése
Speelduur: 7 uur 42 min

Grootte: 322 MB

ISBN: 9789047616375

Gerelateerde producten