Ik zie het - Energetisch coachen - Peter Toonen

Deze combinatie van luisterboek en e-boek is een eenvoudig werkboek en naslagwerk voor het spelen met je eigen intuïtie en je aura- en chakra-energie. Spreker(s): Peter Toonen
€ 13,55 Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Deze combinatie van luisterboek en e-boek (pdf) is een eenvoudig werkboek en naslagwerk voor het spelen met je eigen intuïtie en je aura- en chakra-energie.

Het onderscheidt zich van de vele andere boeken die er op dit gebied al zijn door zijn eenvoud en beknoptheid. Het is ontdaan van ingewikkelde uitleg en uitgebreide achtergrondinformatie, en de boodschap is simpel: energie kun je gewoon leren waarnemen.

Het praktisch werken met de fijnstoffelijke materie van de aura en de chakra’s – van jezelf of een ander levend wezen – leer je vooral via ervaringen. Het credo is dan ook: lezen, luisteren, voelen en aan de slag ermee!

Ik zie het reikt je de basisinformatie aan die je nodig hebt om op een verantwoorde manier met aura- en chakra-energie te kunnen werken en biedt een heleboel oefeningen om vrijwel direct met het werken met aura- en chakra-energie aan de slag te gaan.

Peter Toonen leert je werken met vijf basistechnieken voor het verhogen van je helderheid en bewustzijn, zodat je meer inzicht kunt krijgen in wie jij werkelijk bent of wilt zijn door je helderziende waarneming te ontwikkelen en in eigendom te nemen. Je leert je intuïtie gebruiken, je leert jezelf energetisch te coachen en Peter geeft je nuttige informatie over een aantal belangrijke begrippen uit het veld van energetisch werken. Als extraatje reikt hij je een techniek aan om je chakra’s in balans te brengen.

Inhoud e-boek (pdf)
Een stukje geschiedenis
Voorbereiding op het werken met de vijf basistechnieken
De vijf basistechnieken
Energetisch werken – een aantal begrippen
Extra: chakra’s balanceren

Inhoud luisterboek
Energiestroom meditatie
10 Punten meditatie
Energiestroming
Uitgegeven door: GVMedia
Spreker(s): Peter Toonen
Speelduur: 1 uur 9 min

Grootte: 66 MB

ISBN: 9789461497277
Populaire tags