Assortiment

Help de klant beslissen! Deel 2 - Effectieve tips voor verkopers - Peter Kweekel

Dit luisterboek traint verkopers bij het overwinnen van weerstand bij de klant. Door de juiste vragen stellen win je het vertrouwen en verkoop je meer. Deel 2 van 2. Spreker(s): Peter Kweekel, Jeroen Krijt, Paul Cornelissen
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Herken je dit? Je zit bij een klant en het gesprek loopt niet. Je weet het probleem van de klant niet helder te krijgen. Jij bent veel meer aan het woord dan de klant. Je ervaart veel weerstand bij de klant. Je klant wil geen vervolgafspraak. Ten einde raad overweeg je een ander vak te kiezen.

Dan is het maar goed dat je dit luisterboek hebt gekocht! De audiofragmenten helpen je betere vragen te stellen, waardoor jij en je klant op dezelfde golflengte komen. Je leert hiermee snel het probleem van de klant, waarvoor jij een oplossing biedt, helder te krijgen. Je leert om vertrouwen bij je klant te wekken, waardoor hij geneigd is je meer opdrachten te gunnen. Je leert om met weerstanden om te gaan door de klant beter te adviseren. Kortom, Help de klant beslissen! zorgt ervoor dat je een succesvol verkoper wordt en meer rendement haalt uit je verkoopgesprekken.

Deel 2.

Inhoud
1. Gesprek verkoper RH hotels met trainingbureau Van Dijk
2. Analyse en terugkoppeling door Peter Kweekel
3. Hoe ga je om met tegenwerpingen?
4. Uitleg omgaan met tegenwerpingen
5. Tegenwerping: waarom moet ik voor jou kiezen?
6. Terugkoppeling en analyse door Peter Kweekel
7. Tegenwerping: de concurrent kan het ook!
8. Tegenwerping: TE DUUR!
Uitgegeven door: SWP
Spreker(s): Peter Kweekel, Jeroen Krijt, Paul Cornelissen
Speelduur: 0 uur 44 min

Grootte: 37 MB

ISBN: 9789088503665