Assortiment

Ten dode opgeschreven - Peter James

'Ten dode opgeschreven' is het vijfde boek van Peter James in de verslavende reeks over inspecteur Roy Grace, waarvan de delen onafhankelijk van elkaar te lezen zijn. Spreker(s): Joe Reisig
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Ten dode opgeschreven is het vijfde boek van Peter James in de verslavende reeks over inspecteur Roy Grace, waarvan de delen onafhankelijk van elkaar te lezen zijn.

Wanneer het lijk van een tiener uit de branding voor de kust van Sussex wordt gedregd, blijken er enkele organen uit het lichaam te zijn verdwenen. Spoedig erna spoelen er nog twee doden aan. Als de vijftienjarige Caitlin Beckett niet heel snel een nieuwe lever krijgt, is ze ten dode opgeschreven. Wanneer het ernaar uitziet dat de gezondheidszorg niet op tijd iets voor haar kan betekenen, raakt haar moeder Lynn in paniek en zoekt radeloos haar toevlucht tot het internet. Ze ontdekt een handelaar op de zwarte markt die voor een lever kan zorgen, maar de prijs die ze ervoor moet betalen is wel erg hoog Caitlins toestand verslechtert echter met het uur, dus haast is geboden.

Het zit rechercheur Roy Grace eindelijk eens mee: hij heeft een nieuwe vriendin en ook in zijn werk gaat alles voor de wind. Deze zaak raakt hem echter meer dan hem lief is. Tijdens zijn speurtocht naar de aangespoelde lichamen komt hij op het spoor van een groep mensensmokkelaars uit Oost-Europa. Terwijl zijn team en hij koortsachtig trachten te voorkomen dat er nieuwe slachtoffers vallen, probeert een wanhopige moeder koste wat het kost het leven van haar kind te redden.

Roy Grace #5

Uitgegeven door: VBKMedia
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Joe Reisig
Speelduur: 17 uur 37 min

Grootte: 1220 MB

ISBN: 9789026144721