Assortiment

Paumen - Altijd tot het uiterste - Maartje Paumen; Robèrt Misset

Hockeyster Maartje Paumen vertelt openhartig hoe ze in Limburg begon als jonge linksback, over haar coming-out en hoe ze door haar winnaarsmentaliteit, ongekende inzet en mentale weerbaarheid crises overwon en de top bereikte. Spreker(s): Liss Walravens,
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een openhartige biografie van een van de beste hockeysters ter wereld.

Wanneer Maartje Paumen in november 2016 bekendmaakt na twaalf jaar te stoppen bij Oranje, reageert de Nederlandse hockeywereld geschokt. De aanvoerder en strafcornerspecialist geldt als onbetwiste leider van de Nederlandse hockeyvrouwen. Als het tijdens een wedstrijd even niet gaat, kijkt iedereen naar haar. ‘Extreem’, zo omschrijft Paumen zichzelf. Ze gaat tot het uiterste, maar voor alle successen betaalt ze een hoge prijs. Na de Olympische Spelen van 2012 zit ze erdoorheen. De druk die ze zichzelf heeft opgelegd blijkt in combinatie met het stuklopen van de relatie met teamgenoot Carlien Dirkse van den Heuvel zelfs voor haar te veel.

In haar biografie vertelt Maartje Paumen openhartig hoe ze in Limburg begon als jonge linksback, over haar coming-out en hoe ze door haar winnaarsmentaliteit, mentale weerbaarheid en ongekende inzet crises overwon en de top bereikte.

Inhoud
Proloog door Maartje Paumen
1. Een zorgeloze jeugd in Limburg
2. De strafcorner maakte me groot, en ook heel klein
3. Alles om te winnen, bij HC Den Bosch
4. Ik weet nu wie ik ben
5. Extreem in alles
6. Van cornermeisje tot aanvoerder en boegbeeld
7. Project Paumen, de totale reset
8. Een nieuw leven, na afscheid met zilver in Rio

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Liss Walravens, Maartje Paumen

Speelduur: 6 uur 51 min

Grootte: 377 MB

ISBN: 9789463622783