Assortiment

Echt Gebeurd - onderweg - Waargebeurde verhalen live verteld - Paulien Cornelisse

De beste reisverhalen uit 'Echt gebeurd': over een soldaat in Uruzgan, een meisje dat in Denemarken hevig bevriend raakt met een Keniaanse, maar ook van iemand die na een Caribische cruise zint op wraak. Spreker(s): Paulien Cornelisse, Eva Maria Staal, Mi
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Op Echt Gebeurd onderweg zijn korte, indringende, bijzondere en soms heel grappige reisverhalen gebundeld, verteld door mensen die het zelf hebben meegemaakt. De mooiste verhalen verzamel je als je op reis bent. En nu maar hopen dat je ze kunt navertellen. Dit is het tweede luisterboek van Echt Gebeurd: een maandelijkse middag waarop mensen waargebeurde verhalen vertellen die ze zelf hebben meegemaakt – geïnspireerd op het zeer populaire Amerikaanse The Moth.

Paulien Cornelisse, Eva Maria Staal en Micha Wertheim zijn al zes seizoenen bezig met het verzamelen van deze verhalen. Op dit luisterboek staan de beste reisverhalen; van een soldaat in Uruzgan, maar ook van een jongen die graag alleen wil zijn in Parijs. Van een meisje dat in Denemarken hevig bevriend raakt met een Keniaanse, maar ook van iemand die na een Caribische cruise zint op wraak. Daarnaast lezen er mensen voor uit hun puberdagboek – want de puberteit is een reis die niemand zonder kleerscheuren doorstaat.

Met verhalen van: Kees van Amstel, Wassili Athanasiades, Jet Berkhout, Elissa Capelle, Paulien Cornelisse, Nina de la Croix, Joep van Deudekom, Yvonne Kruiper, Joost Nijssen, Erik Punt en Eva Maria Staal.

Inhoud
1. Introductie door Micha en Paulien
2. Eva Maria Staal - Vliegtuig
3. Kees van Amstel - Reisleider
4. Elissa Capelle - Vriendin
5. Wassili Athanasiadas - Opbouwmissie
6. Nina de la Croix leest voor uit haar puberdagboek
7. Herintroductie door Micha en Paulien
8. Paulien Cornelisse - IJsland
9. Yvonne Kuiper - Dubbelganger
10. Erik Punt - Duisternis
11. Jet Berkhout - Cruise
12. Joep van Deudekom - Vertraging
13. Joost Nijssen leest voor uit zijn puberdagboek
14. Laatste woorden door Micha en Paulien

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Spreker(s): Paulien Cornelisse, Eva Maria Staal, Micha Wertheim, Kees van Amstel, Elissa Capelle, Wassili Athanasiadas, Nina de la Croix, Yvonne Kuiper, Erik Punt, Jet Berkhout, Joep van Deudekom, Joost Nijssen
Speelduur: 2 uur 31 min

Grootte: 301 MB

ISBN: 9789047618331

Gerelateerde producten