Assortiment

Patty - de negen levens van Patty Brard - Michel van Egmond

Een indringend portret van een geboren overlever Spreker(s): Carolina Mout
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Ruim een jaar lang volgden bestsellerauteur Michel van Egmond en bekroond interviewer Antoinnette Scheulderman het turbulente leven van Patty Brard (65).

Het resultaat is een indringend portret van een geboren overlever, een succesvolle tv-ster en gefrustreerde moeder tegelijk, waarin niets onbesproken blijft.

Zoals altijd is Patty Brard openhartig, over alles: haar successen en haar mislukkingen, haar huwelijken, haar cosmetische ingrepen en de dramatische breuk met zowel haar kind als haar eigen ouders, maar ook over haar speciale band met Freddy Heineken, de enige man die een naaktfoto van haar bezat, over de zwarte dagen na haar faillissement, toen ze uit geldgebrek hand- en spandiensten verrichtte voor een drugsdealer, over #MeToo voordat #MeToo bestond en over de pijnlijke juridische strijd met haar eigen zus.

Of, zoals ze zelf in dit opzienbarende boek de afgelopen 65 jaar samenvat: 'Ze kunnen veel van me zeggen, maar niet dat ik weinig heb meegemaakt in mijn leven. En ik ben onderweg vaak genoeg neergegaan, maar ik ben ook steeds weer overeind gekomen.'


Uitgegeven door: Overamstel Uitgevers
Imprint: Inside
Spreker(s): Carolina Mout
Inside (4)
Overamstel Uitgevers (218)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 5 uur 41 min

Grootte: 312 MB

ISBN: 9789048851386