Assortiment

De inscheper - Otto de Kat

Waar de inscheper zich ook bevindt - in de mijnen van Johannesburg, een kamp in Bandoeng, de spoorlijn langs de Kwai, een scheepswerf bij Nagasaki of in Manilla -, altijd zijn er beelden en herinneringen uit vroeger tijden. Spreker(s): Otto de Kat
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Aan boord van de Alcantara, aangemeerd in Suez, hoort Rob vol weemoed hoe op een nabijgelegen schip, de Oranje, een jarige wordt toegezongen. Besluit hij terug te keren naar zijn vaderland dat hij ruim tien jaar geleden verlaten heeft of reist hij door naar Zuid-Afrika, toen en nu het land van zijn bestemming? Waar de inscheper zich ook bevindt - in de mijnen van Johannesburg, een kamp in Bandoeng, de spoorlijn langs de Kwai, een scheepswerf bij Nagasaki, in Manilla of in Lourenço Marques - altijd zijn er beelden en herinneringen uit vroeger tijden. Vooral zijn vriend Guus, wiens korte leven zo lijkt te raken aan dat van hemzelf, laat hem niet los.

De inscheper is een fijnzinnige ode aan de vriendschap tussen twee mannen die een andere toekomst kiezen dan voor hen werd uitgestippeld en die terechtkomen in een wereld die in brand staat.
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij G.A. van Oorschot
Spreker(s): Otto de Kat
Speelduur: 4 uur 6 min

Grootte: 179 MB

ISBN: 9789047617624

Gerelateerde producten