Assortiment

Op een heldere, ijskoude ochtend in januari - Roland Schimmelpfennig

Roland Schimmelpfennig portretteert mensen die meer met elkaar gemeen hebben dan op het eerste gezicht lijkt. De kilheid van onze maatschappij en het verlangen naar een ander leven staan centraal in deze indrukwekkende roman. Spreker(s): Frank Rigter
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In de indrukwekkende roman Op een heldere, ijskoude ochtend in januari portretteert Roland Schimmelpfennig mensen die meer met elkaar gemeen hebben dan op het eerste gezicht lijkt. De kilheid van onze maatschappij en het verlangen naar een ander leven staan centraal in deze indrukwekkende roman. Schimmelpfennigs toneelstukken werden in meer dan veertig landen met veel succes uitgevoerd.

Het is nacht en op de snelweg net buiten Berlijn is een benzinewagen geslipt. Een wolf kijkt toe - zijn ogen lichten kort op in de zwaailichten. Zijn pad kruist dat van twee tieners die van huis zijn weggelopen en verdwaald raken in Berlijn en van een Poolse arbeider die wanhopig op zoek is naar zijn verloofde. En bovendien van een vrouw die haar moeders dagboeken verbrandt.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Frank Rigter

Speelduur: 4 uur 39 min

Grootte: 256 MB

ISBN: 9789463620147