Assortiment

Onder verdenking - De zaak Morgenstond - Eric Oosthoek

Tactisch rechercheur Maarten Severyn probeert het plotselinge overlijden van zijn vrouw te verwerken en begint een privé-oorlog tegen de man die haar dood reed. Zonder officiële onderzoeksopdracht… Spreker(s): Dieuwertje Blok
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het meisje lag op haar rug, de grijsblauwe ogen half geopend, gestold in een moment van acceptatie. De benen gespreid, rechtervoet naar buiten gedraaid. Rechterarm boven het hoofd, hand plat op de grond. De andere arm langs het lichaam, vuist gebald. Ze was geheel ontkleed, had alleen sokken en schoenen nog aan, hardloopschoenen, de beha zat rond haar hals geknoopt.

Een serieverkrachter slaat opnieuw toe en vermoordt voor het eerst zijn slachtoffer. Een Marokkaans-Nederlandse journalist ontvangt een kogelbrief. Hij vecht een eenzame strijd tegen het feodale bewind in zijn moederland. De intimidaties vanuit Rabat gaan van kwaad tot erger, van intimidatie en bedreiging tot zware mishandeling. Maarten Severyn onderzoekt beide zaken. Ondertussen probeert hij het plotselinge overlijden van zijn vrouw te verwerken en begint hij een privé-oorlog tegen de man die haar dood reed. Zonder officiële onderzoeksopdracht gelden er voor Maarten andere regels en wetten.

Uitgegeven door: All Fiction
Imprint: All Fiction
Spreker(s): Dieuwertje Blok

All Fiction (1)
Roman (1985)
Spanning (1347)
true crime (32)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 12 uur 21 min

Grootte: 678 MB

ISBN: 9789082993424