Assortiment

Onbegrensd - Anja Maas

Een vrouwelijke rechercheur wordt tijdens haar vakantie in het plaatsje Les Arcs in Frankrijk geconfronteerd met een onrustbarende vermissing. Spreker(s): Marijke Beversluis
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Rechercheur Sylvia Pronk is op vakantie in Zuid-Frankrijk. Haar verlof wordt verstoord door de onrustbarende verdwijning van Francine Huibregts die met haar gezin een paar huizen verderop verblijft. De Franse rechercheur Ludovic Lebon, die de zaak leidt, verbiedt Sylvia zich ermee te bemoeien. Dat houdt haar echter niet tegen.

In Nederland vindt een wandelaar een verminkt lichaam in de duinen bij Hargen aan Zee. Sylvia krijgt de zaak en constateert tot haar verbijstering dat de moord gelinkt is aan de vermissing in Frankrijk. Samen met haar politiepartner Tim Maassen betreedt ze een voor hen verrassende wereld, waarin ze zich met verve vastbijt. De hoeveelheid aanwijzingen die zowel in Frankrijk als in Nederland gevonden worden, vraagt om een nauwe samenwerking met de Franse recherche.
Een nieuwe brute moordaanslag verandert de tactiek van het rechercheteam. Sylvia moet onverwachte grenzen over om de moordenaar te grijpen.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Marijke Beversluis
Bookora (216)
psychologisch (3)
thriller (26)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 8 uur 8 min

Grootte: 669 MB

ISBN: 9789462552258