Assortiment

Odessa Star - Herman Koch

'Odessa Star' is een niet geheel ongevaarlijke flirt met een wereld waarin intimidatie, macht en geweld de boventoon voeren. Spreker(s): Johannes Sneekes
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een zwarte jeep Cherokee, een nieuwe vriendenkring, – daarvan droomt Fred Moorman, de hoofdpersoon van Odessa Star. Ooit rende zijn zoontje hem enthousiast tegemoet wanneer hij thuiskwam. Nu begint het joch al te zuchten vóór hij is uitgesproken, en mijmert zijn vrouw over haar leven na zijn dood. Bovendien hangt er een onuitroeibare, dierlijke stank in zijn huis en laat de benedenbuurvrouw haar mottige hond uit in de benedentuin. Zijn leven is tot stilstand gekomen.

Dan loopt hij in de bioscoop Max G. tegen het lijf, een oude vriend over wie op school al het gerucht ging dat hij handelde in verdovende middelen. Max imponeert achteloos, met zijn kameraad Richard H., zijn langbenige Sylvia, zijn Oekraïense vriendin en zijn zilverkleurige cabriolet. Fred is er getuige van hoe deze mannen de zaken naar hun hand zetten en ziet zijn kansen.

Odessa Star is een niet geheel ongevaarlijke flirt met een wereld waarin intimidatie, macht en geweld de boventoon voeren.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Johannes Sneekes
Speelduur: 10 uur 29 min

Grootte: 576 MB

ISBN: 9789026343605