Assortiment

Een modehuis in Barcelona - Núria Pradas Andreu

'Een modehuis in Barcelona' van Nuria Pradas is een meeslepend liefdesverhaal, gebaseerd op de nog steeds bestaande modehuis Santa Eulalia in Barcelona. Spreker(s): Karin Douma
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een modehuis in Barcelona van Nuria Pradas is een meeslepend liefdesverhaal, gebaseerd op de nog steeds bestaande modehuis Santa Eulalia in Barcelona.

Andreu Molins begint in Barcelona modehuis Santa Eulalia en heeft algauw groot succes. Hij bezoekt Parijse modeshows en laat zich inspireren door spraakmakende haute couture. Zijn zaak wordt dé plek waar de gegoede klasse komt voor de nieuwste mode.

Als topverkoopster Laia Calvet ongehuwd zwanger raakt, mag ze van Andreu doorwerken. Mode is haar passie, haar persoonlijk leven verloopt tragisch. Het wel en wee van Laia en van iedereen die bij Santa Eulalia werkt blijft verstrengeld met het modehuis, door de turbulente jaren van burgeroorlog en crisis heen.

Tot op de dag van vandaag is het glamoureuze Santa Eulalia een familiebedrijf in een van de belangrijkste winkelstraten van Barcelona.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Spreker(s): Karin Douma
Speelduur: 12 uur 23 min

Grootte: 1021 MB

ISBN: 9789462535169