Assortiment

Nova 2: Sap - erotisch verhaal - Emma Silver

Nova blijft zoeken naar de twee mannen die de juwelierszaak hebben beroofd en haar een gevangenisstraf hebben laten uitzitten voor een misdaad die ze niet heeft begaan. Dag na dag bekijkt ze de vid... Spreker(s): Scarlett Jones
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Nova blijft zoeken naar de twee mannen die de juwelierszaak hebben beroofd en haar een gevangenisstraf hebben laten uitzitten voor een misdaad die ze niet heeft begaan. Dag na dag bekijkt ze de video’s van de bewakingscamera’s. Ze is ervan overtuigd dat er iets moet zijn wat ze heeft gemist. Een klein detail dat haar een nieuwe aanwijzing kan geven. Ze roept de hulp in van de nieuwe, mooie verkoopassistente Elvira om te proberen verder te komen in de zaak. Misschien weet zij iets dat Nova niet weet? Het blijkt dat Elvira haar van alles te leren heeft, en niet alleen over deze zaak... Zal Nova de waarheid achterhalen? En wat moet ze doen om die te vinden?

Dit is het tweede deel van de serie over Nova. Sap is een novelle in het genre van erotic noir – thrillers met erotische elementen.
Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Scarlett Jones

Saga Egmont (312)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 36 min

Grootte: 25 MB

ISBN: 9788726401134