Assortiment

De obsessie - Naomi heeft haar verleden eindelijk een plaats gegeven. Begint de nachtmerrie opnieuw? - Nora Roberts

Naomi verloor haar onschuld toen ze haar vader het bos in volgde en het meisje bevrijdde dat ondergronds gevangenzat. Ze onthulde de gruwelen die haar vader beging en torst sindsdien zijn de daden met zich mee. Spreker(s): Lottie Hellingman
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Naomi verloor haar onschuld op de avond dat ze haar vader het bos in volgde. Toen ze het meisje bevrijdde dat ondergronds gevangenzat, onthulde ze de gruwelen die haar vader beging en maakte ze hem voor altijd berucht. Sindsdien torst ze de daden van Thomas David Bowes met zich mee.

Nu is Naomi een succesvol fotografe en heeft ze een plek gevonden waar ze zich thuisvoelt. Het is een groot oud huis dat opgeknapt moet worden, duizenden kilometers bij iedereen die ze ooit heeft gekend vandaan. Naomi zocht eenzaamheid, maar de vriendelijke inwoners van Sunrise Cove betrekken haar telkens bij hun gemeenschap – vooral de resolute Xander Keaton.

Naomi merkt dat haar verdedigingslinie afbrokkelt en diep in haar hart heeft ze altijd verlangd naar menselijk contact. Maar de ervaring leert: haar verleden is nooit verder weg dan een nachtmerrie.

Uitgegeven door: J.M. Meulenhoff
Oorspronkelijke uitgever: De Boekerij
Spreker(s): Lottie Hellingman
Speelduur: 15 uur 24 min

Grootte: 847 MB

ISBN: 9789052860497