Assortiment

Nog één keer feest - Liane Moriarty

Van Liane Moriarty verschenen naast ‘Nog één keer feest’ onder meer ‘De drie wensen’ ‘Het geheim van mijn man’ en ‘Grote kleine leugens’. Spreker(s): Judith Amsenga
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Van Liane Moriarty verschenen naast Nog één keer feest onder meer De drie wensen, Het geheim van mijn man en Grote kleine leugens.

Sophie erft van de tante van een ex-vriendje een huis op Scribbly Gum Island, een eilandje voor de kust van Sydney, en verrast iedereen door er te gaan wonen. Er is een vreemd soort charme aan het eiland: er is in 1932 een baby gevonden, van wie de ouders spoorloos zijn verdwenen. Dit Baby Munro-mysterie houdt inmiddels hele generaties in de greep, en wordt levend gehouden met rondleidingen in het Munro-huis (‘een fluitende ketel op het vuur, een nog warme cake op het aanrecht’) en jaarlijks een groot feest (op de dag van de verdwijning). Baby Munro zelf is inmiddels een oude dame en het mysterie is nooit opgelost.
Op het eiland valt Sophie als een blok voor Callum. Even later ontmoet zij ook zijn vrouw, de mooie Grace...

Sophie en Grace worden vriendinnen, maar Sophie kan zo nog moeilijker om Callum heen. Grace, die vecht met haar gevoelens voor haar pasgeboren baby, ziet in Sophie de oplossing voor haar probleem. Want zij heeft besloten dat na het jaarlijkse feest niks meer hetzelfde zal zijn... en dat blijkt ook te gelden voor het Baby Munro-mysterie.

Uitgegeven door: VBKMedia
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Judith Amsenga
Speelduur: 13 uur 19 min

Grootte: 833 MB

ISBN: 9789026145971